Xavi parla d’un possible retorn de Messi al Barça i deixa tothom bocabadat

| |

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, ha captat tota l’atenció durant la prèvia del clàssic de Lliga contra el Reial Madrid al Santiago Bernabéu, però no ho ha fet per cap declaració sobre l’etern rival, sinó que ho ha fet a l’hora de parlar d’un gran amic seu: Leo Messi. L’astre argentí està passant per un molt mal moment al París Saint-Germain (PSG), on s’ha barrejat que les coses no li estan sortint bé a nivell personal amb una gran hostilitat per part de l’afició i la premsa francesa. A més a més, el gran desastre de l’equip justament contra el Madrid als vuitens de final de la UEFA Champions League ha estat la gota que ha fet vessar el got i Messi ho està passant infinitament pitjor que quan era a Barcelona, que en termes generals era feliç.

Les paraules de Xavi sobre un possible retorn de Messi

Malgrat que encara no hi ha una opció real sobre la taula, el president de LaLiga, Javier Tebas, ha dit que li agradaria que l’argentí tornés al Barça. Aleshores, Xavi ha hagut d’opinar al respecte en roda de premsa i en comptes d’utilitzar una resposta políticament correcta, s’ha mullat de valent i ha obert les portes de bat a bat a un possible retorn de Messi al club: “Crec que el Messi és el millor de la història del club i de la història del futbol. Tindrà sempre les portes obertes i mentre jo sigui entrenador, com si vol venir cada dia. Com a club li devem un homenatge molt gran. Té contracte amb el PSG i ja no puc dir gran cosa més. Però per a mi, com si vol venir cada dia a veure l’entrenament o a parlar amb mi. Així ha de ser per tot el que ens ha donat, que no té preu”.

Messi té contracte amb el PSG fins a 2023

Cal tenir en compte que un retorn de Messi al Barça és altament improbable, com a mínim a curt termini. L’astre argentí té contracte amb el PSG fins a l’estiu de 2023, així que si volgués sortir aquest mes de juliol o d’agost hauria de ser negociant amb el seu club, ja que l’entitat blaugrana no es pot ni plantejar pagar la seva clàusula de rescissió. Ara bé, si ell està decidit a tornar i Xavi li manté les portes obertes, res no podrà impedir que a partir de l’1 de juliol de l’any vinent faci el camí invers de l’agost passat i vagi de París a Barcelona, on gairebé sempre ha estat feliç. Fins i tot hi ha informacions que assenyalen que hauria demanat al seu pare i representant, Jorge Messi, que comenci a treballar en el seu retorn.

Previous

Equipaciones alternativas sin precedentes en el clásico del domingo

Alxeria chama a consultas o embaixador en Madrid polo apoio de España ao plan…

Next

Deja un comentario