Xavi Hernández, decebut amb el barcelonisme

| |

Xavi Hernández, entrenador del Futbol Club Barcelona, s’ha mostrat molt dolgut després de la desfeta europea a mans de l’Eintracht de Frankfurt. Primer, pel fet de perdre. El terrassenc és un guanyador nat i, malgrat que l’Europa League no és pas la seva competició preferida, sí que era un torneig que tenia ganes de guanyar. Però especialment el tècnic decebut per la situació esperpèntica viscuda a les graderies del Camp Nou.

“Estic decebut, i ho han parlat els jugadors abans de sortir al camp. Esperàvem que l’afició ens recolzés. Agraeixo als culers que han vingut i han animat de valent. Però ens hem trobat un partit que semblava una final: el camp estava dividit. Semblava que haguessin donat la meitat de les entrades a cada club. Necessitàvem un ambient ensordidor, i no l’hem tingut”, ha lamentat, abans de reconèixer que “no és excusa. No hem complert, no hem estat bé. Tot i això, hem tirat d’orgull. Hem anat a l’heroica. És una nit fatídica perquè ens ha sortit tot en contra”.

Sobre la mateixa qüestió del públic, Xavi admet que “és un error de càlcul, de planificació. Jugant a casa no pot passar això. Agraeixo, novament, els culers que han vingut, que han animat molt l’equip. És una pena que no haguem pogut aconseguir la victòria i la classificació a les semifinals. El club treballarà per veure què ha passat. Volem saber-ho, des del vestuari. Volem que ens donin una explicació“.

En la línia d’allò que han sentit els seus futbolistes, que esperaven precisament el contrari, el tècnic ha recalcat que l’ambient “no ha ajudat. He intentat transmetre als jugadors que el que importava era el que passava al camp. Però lògicament ens ha afectat. Als futbolistes, sobretot. Hem intentat focalitzar-nos en el partit, i no hem estat bé. No ho dic com a excusa. Al camp tampoc hem competit bé. Acceptem la derrota, i felicitem l’Eintracht de Frankfurt”.

Previous

El PSG elimina a Mbappé de sus anuncios

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 15 abril 2022

Next

Deja un comentario