Xavi defensa Piqué pel cas de la Supercopa

| |

Xavi Hernández ha parlat en la roda de premsa d’avui sobre el tema del moment. El tècnic del Futbol Club Barcelona s’ha pronunciat sobre el cas de Gerard Piqué amb Luis Rubiales i la Supercopa de futbol a l’Aràbia Saudita. I ho ha fet amb un to prudent i optimista, malgrat que els àudios destapats per El Confidencial han generat moltes crítiques entre l’opinió pública.

“A Piqué li agrada estar en boca de la gent. En aquest sentit, som antagonistes”

“És un tema extraesportiu. Ell és així, molt extravertit. Li agrada estar en boca de la gent. En aquest sentit, som antagonistes. Jo soc més diplomàtic. Ja el conec, si el veiés amb falta de concentració l’avisaria, però crec que això és una droga per a ell, és adrenalina. El conec bé, ens ha donat un rendiment brutal els últims temps i l’hem trobat a faltar”.

El terrassenc també ha estat preguntat per un dels debats que han derivat d’aquest cas: si el que han fet tots dos protagonistes és ètic o no (un cop ha quedat clar que és legal). I en això, no s’ha volgut mullar: “És molt difícil. La meva opinió no canviarà res. Hi ha dues persones implicades, una va fer un Twitch i Rubiales està fent una roda de premsa. Les preguntes són per a ells. Conec bé Rubiales, és noble, mira pel bé de tots. M’he enfrontat com a jugador, va estar a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), ens va ajudar. Confio en l’honestedat de Rubiales. Ells han de donar les explicacions. Tenint bona relació amb totes dues crec que miren pel bé de la majoria”.

“Tot això li va bé a Piqué, necessita aquests estímuls”

Xavi també s’ha referit a l’esmentat Twitch que va fer Piqué, tot just després de la derrota del primer equip masculí blaugrana al Camp Nou contra el Cadis: “No em va molestar per res. Em molesta que no estiguin centrats en la feina, que no donin el 100%, que no segueixin les normes. Conec molt bé el Gerard, és molt intel·ligent. Sé gestionar-lo, i crec que fins i tot li va bé, necessita aquests estímuls“.

Previous

El Consejo de Seguridad de la ONU pide la reanudación de las negociaciones en el Sáhara

Piqué puso presión para ir a los Juegos Olímpicos

Next

Deja un comentario