Simeone ataca Guardiola amb molta duresa

| |

L’Atlètic de Madrid del Cholo Simeone ha caigut eliminat pel Manchester City als quarts de final de la UEFA Champions League. Aquesta eliminatòria ha aixecat moltíssima polseguera, ja que s’ha viscut un xoc d’estils molt clar, entre el sistema defensiu dels matalassers i la proposta ofensiva de Pep Guardiola, si bé és cert que al final del partit de tornada al Wanda Metropolitano s’han intercanviat els papers i els anglesos han hagut de defensar-se per aturar els intents dels madrilenys per aconseguir el gol que hauria forçat la pròrroga.

La manipulació de les paraules de Guardiola

Sigui com sigui, després del partit d’anada on l’Atlètic va defensar-se amb deu jugadors, Guardiola va ser molt criticat des de la premsa espanyola i matalassera per haver dit que “des de la prehistòria és molt difícil atacar un sistema tan defensiu”. Alguns jugadors de l’Atlètic i fins i tot el mateix Simeone van aprofitar aquestes paraules per atacar Guardiola i van manipular del tot les seves declaracions per fer veure que els havia acusat de “prehistòrics”. El mateix entrenador català s’ha esforçat a deixar clar que en cap cas va dir això, però la manipulació de les seves paraules ha triomfat i des de Madrid es considera que va faltar el respecte a l’Atlètic.

Simeone ataca Guardiola després de l’eliminació

És per això que, després d’aquesta eliminació, Simeone ha tornat a fer referència als suposats atacs de Guardiola i ha contestat de la forma més subtilment ofensiva que ha pogut. Quan li han preguntat si s’havia sentit ofès pel tècnic català, ha dit el següent: “La gent molt intel·ligent que té un gran lèxic et pot menysprear amb paraules d’elogi. Però els que tenim menys lèxic tampoc no som estúpids”. Per si això no fos suficient, Simeone també ha criticat Guardiola amb molta ironia per haver-se defensat als darrers minuts del partit al Wanda Metropolitano i per haver celebrat finalment la classificació per a les semifinals: “M’alegro que els jugadors del City hagin celebrat la victòria després d’haver-se defensat tant, perquè això demostra que el més important és guanyar i no com es guanya”.

Previous

Cuándo y dónde ver la ‘final’ europea del Barça en el Camp Nou

Zelenski censurou oito canles de televisión acusadas de difundir propaganda rusa

Next

Deja un comentario