Sergi Roberto renovarà amb el Barça

| |

S’ha acabat el serial. Finalment, Sergi Roberto renovarà amb el Futbol Club Barcelona. Ho farà després de setmanes de negociacions, i de estira-i-arronses entre el club i l’entorn del futbolista. El jugador català, doncs, prolongarà un curs més, fins el juny del 2023, el seu contracte, i d’aquesta manera, excepte sorpresa d’última hora, seguirà lligat al club amb el qual va debutar fa més d’una dècada.

L’acord arriba després d’unes setmanes de negociacions…

Les conversacions es van reprendre fa quasi dues setmanes. Llavors, totes dues bandes es van reunir sense aconseguir arribar a cap acord. De fet, van emplaçar-se a una nova trobada per a la setmana següent. És a dir, per a la passada. I allà, els representants del reusenc van acceptar les condicions proposades per l’entitat blaugrana. Aquesta li baixarà el sou substancialment, tal com ha fet amb molts altres components de la plantilla. I Roberto, doncs, prioritzarà el component esportiu.

D’aquesta manera, es complirà la petició de Xavi Hernández. L’entrenador va apuntar, en una roda de premsa de fa dos mesos i mig, que “des del meu punt de vista, és un jugador que ha de seguir al club i ha de ser important per a mi i per a tota l’entitat. Cal que es posi d’acord amb la directiva”.

…Malgrat que durant uns mesos hi va haver distanciament

A continuació, i en aquest mateix mes d’abril, el president, Joan Laporta, en una entrevista va lamentar que “li vam fer una oferta, i vaig intervenir perquè les condicions fossin consensuades per les dues parts. No van acceptar la proposta i vam entendre, doncs, que com no volia firmar i acaba contracte…”.

I després, l’agent del jugador, Josep Maria Orobitg, en va sortir al pas en una entrevista a Mundo Deportivo posterior, denunciant que “les paraules de Laporta no s’ajusten a la realitat. En el mes d’agost, vam rebre una oferta molt a la baixa. Ens vam reunir amb el president per consensuar unes condicions i, després, ens van enviar una documentació que no tenia res a veure amb el que havíem parlat”. Ara, doncs, finalment totes dues parts s’han entès. S’espera que abans d’acabar la temporada es formalitzi l’acord, en tant que el jugador té contracte fins el 30 de juny.

Previous

Miles de personas desfilan en Lisboa el 25 de abril

¿Por qué se conoce a Guardiola como la bestia negra del Madrid?

Next

Deja un comentario