Piqué es posiciona contra el Barça sobre la Superlliga

| |

Gerard Piqué és un futbolista molt particular. La seva intel·ligència i la seva capacitat de relacionar-se i moure’s l’han permès dedicar-se al món empresarial amb molta solvència. Ha creat la seva pròpia empresa, Kosmos, amb la qual ha reinventat la Copa Davis de tenis, ha reinventat la Supercopa de futbol masculí d’Espanya i fins i tot ha comprat un club, l’Andorra. Per tant, és una veu autoritzada a l’hora de parlar de nous projectes. I és això el que ha fet recentment. S’ha referit al projecte fallit de la Superlliga, posicionant-se en contra del Futbol Club Barcelona, club al qual representa.

En una entrevista al programa The Overlap de Skybet, en la qual ha tractat temes tan candents com la polèmica que envolta la Supercopa esmentada de l’Aràbia Saudita, l’adeu de Pep Guardiola al Barça després de quatre anys com a entrenador o l’adeu d’un altre heroi barcelonista, Leo Messi, també ha donat la seva opinió sobre el projecte que han liderat el Reial Madrid, la Juventus i el mateix Barça.

El català creu que si s’instaurés la competició s’estaria destrossant el futbol “perquè només els grans se’n beneficien. Però estaràs destrossant altres equips, com el Sevilla o el València. En cinc o deu anys, aquests clubs no tindrien cap ingrés perquè tot se centraria a la Superlliga, on no jugaran els conjunts que no siguin top”.

Piqué, doncs, admet estar en contra de la voluntat del Barça

En aquest sentit, ha criticat que “no crec que el Madrid i el Barça hagin jugat de la manera correcta en això. Amb aquesta opinió vaig en contra del meu club, i entenc completament la postura del Barça, del Madrid i del Juventus. Però per als seguidors del futbol no crec que sigui la millor manera de fer les coses. La Premier League és la millor i a Itàlia és una mica pitjor que a Espanya. A Espanya ha millorat una mica respecte als anys 90”.

I per què el Barça s’ha implicat tant en el projecte? Piqué pensa que “és el que passa quan gestiones el club pobrament, amb l’impacte de la Covid-19… però necessites temps i l’esforç de tots”. A més, en termes de Superlliga i opinió pública, Piqué lamenta que “s’ha convertit en una cosa molt política aquí a Espanya. La premsa està controlada per diferents persones que donen suport a la Superlliga. No es veu igual que al Regne Unit, que vaig veure com la gent estava en contra”.

Previous

Ronald Araujo, ya recuperado del accidente que sufrió

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 14 mayo 2022

Next

Deja un comentario