Piqué dona la cara després de la publicació dels àudios

| |

Gerard Piqué ha fet una roda de premsa virtual en el seu canal de Twitch per explicar-se després de la publicació d’uns àudios seus i del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, en els quals parlaven del repartiment de comissions per la participació de clubs espanyols en la Supercopa. De fet, aquesta qüestió es va desvetllar l’any 2019, si bé ara les gravacions de veu han impactat l’audiència i els mitjans.

En primer lloc, el futbolista català ha admès que la seva empresa, Kosmos, té “bones connexions a l’Orient Mitjà. No només amb Aràbia Saudita, sinó també amb Abu Dabi i el Qatar. La gent d’Aràbia Saudita ens va comentar que volia dur competicions oficials de futbol al seu país. A partir d’això, i veient el panorama, vam optar per parlar amb el president de la RFEF, Rubiales, per veure si podrien estar interessats en moure la Supercopa fora d’Espanya. A més, vam proposar un canvi de format. Crèiem que era important per a la competició”.

En aquest sentit, Piqué ha recordat que “veníem de modificat el format de la Copa Davis, de fer un format més interessant i sexy per a l’espectador. I això repercuteix en els ingressos. Al president li va agradar la idea. I vist amb perspectiva, ha estat un èxit rotund. Quan hi ha la Supercopa, la gent està molt més enganxada que abans. Recordo quan vam viatjar a Tànger, per jugar una Supercopa contra el Sevilla… El que fem ara dista molt d’allò”. A més, el català ha recordat que, mentre que abans la Supercopa generava uns ingressos de 120.000 euros, ara, gràcies als canvis de format i de seu, rep 40 milions d’euros.

Piqué desmenteix haver cobrat comissions per part de la RFEF: tot prové de l’Aràbia Saudita, segons el jugador

“La d’Aràbia Saudita no va ser l’única opció. També vam parlar amb els Estats Units, de la mà de Sony. Però les condicions eren diferents. També a Qatar. Després de valorar-ho molt, i de parlar-ho amb tothom, la RFEF va decidir anar a l’Aràbia Saudita”. En aquesta línia, Piqué ha recalcat que “no tinc cap tracte oficial. Cobrem la comissió per part de l’Aràbia Saudita, no per part de la RFEF. Ajudem a l’Aràbia Saudita, i després contactem amb la RFEF. A partir d’allà, cobrem la comissió del país”.

Sobre les comissions, el blaugrana ha reconegut que en cobren un 10%: “En el món en el qual ens movem un 10% de comissió és un preu de mercat. És relativament baix, de fet. Se solen moure entre el 15% i el 20%. Però nosaltres vam creure que un 10% era l’estàndard de mercat, i que era una xifra d’acord al que totes les agències cobren per fer una gestió d’aquest tipus”.

Previous

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 19 abril 2022

El City habría ofrecido a Haaland un contrato astronómico

Next

Deja un comentario