On vols que jugui Mbappé la temporada vinent?

| |

Tothom donava per fet que Kylian Mbappé jugaria al Reial Madrid la temporada vinent, però durant les darreres setmanes han aparegut informacions que fan pensar que no és tan segur com semblava. Per una banda, el futbolista no ha volgut negociar amb el club blanc mentre el seu actual equip, el París Saint-Germain (PSG) està disputant l’eliminatòria dels vuitens de final de la UEFA Champions League contra els merengues. Això ho ha aprofitat l’entitat francesa, que ja s’ha reunit amb la família de Mbappé per parlar d’una possible renovació. A més a més, el mateix astre parisenc ha confirmat que encara no ha negociat amb ningú i que, per tant, tot està obert. Ell probablement encara no està convençut de què vol, així que traslladem la mateixa pregunta a l’audiència de Món Esport: on vols que jugui Mbappé la temporada vinent?

Poll Maker

El serial de Kylian Mbappé continua oferint nous episodis i promet continuar fent-ho durant molts mesos. És un serial que, a hores d’ara, flirteja amb el plot twist. I és que tot apuntava que l’estiu passat s’embarcaria al Reial Madrid. Però Nasser Al-Khelaifi no va acceptar la multimilionària oferta de Florentino Pérez. Malgrat que només quedava un any perquè Mbappé fos lliure de negociar amb qui volgués. Però sembla que la jugada d’escacs ha sortit bé al xeic qatarià. I és que l’entorn del Paris Saint-Germain és cada vegada més optimista amb la continuïtat del seu astre.

Mbappé és, sense dubte, el futbolista del moment. L’home del moment en clau de futbol. No només apunta a dominar el món durant la dècada vinent futbolística. Fa molts anys que és una realitat. Malgrat encara ser molt jove, fa cinc anys i escaig va golejar per primera vegada a la Champions. El protagonista de l’anada dels vuitens de final de la UEFA Champions League entre el Paris Saint-Germain i el Reial Madrid, que amb el golàs anotat a les acaballes del matx va convertir-se en el jugador més jove de la història en arribar als 32 gols a la competició continental (superant fins i tot Leo Messi), ja fa molts anys que està assentat a l’elit. I en boca del Madrid.

Però després d’uns mesos de rehabilitació parisenca, en els quals han intentat i estan intentant convèncer el francès, ara mateix sembla que ho aconseguiran. Darrerament, un exfutbolista s’ha referit al serial i ha enviat un nou daltabaix a les oficines del Madrid. Ho ha fet Jérôme Rothen, migcampista francès ja retirat que va formar part de la plantilla del PSG entre els anys 2004 i 2009.

Rothen ha assegurat que “les relacions entre Kylian Mbappé i el PSG s’han acostat. S’escalfa. És una realitat. Hi havia un 99% de probabilitats que se n’anés a l’agost. Ara, però, s’ha escalfat tant que hem arribat al 65% de probabilitats” i que, per tant, “encara ho tenen molt en contra”.

Tot i això, Rothen, que igual que Mbappé abans de jugar al PSG va iniciar la carrera al Mònaco, assegura, segons “em diuen”, que “tot podria canviar a millor per al PSG en qualsevol moment. Pesarà l’aspecte esportiu: allò que faci el PSG aquesta temporada especialment. El que m’han dit és que eliminar el Reial Madrid podria canviar les coses per a positiu per al PSG. És important dir-ho, perquè encara no s’ha guanyat”.

Previous

Xavi explica su relación con Dembélé tras su no renovación

La ONU pide vacunas para Corea del Norte

Next

Deja un comentario