Laporta, tranquil amb la vida empresarial de Piqué

| |

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, no ha eludit un dels temes més candents de l’actualitat del seu primer equip masculí en matèria extraesportiva: la vida empresarial del central Gerard Piqué. En la seva entrevista al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio. El dirigent blaugrana ha valorat, en primer lloc, el notable rendiment esportiu del barceloní i, després, s’ha mullat sobre l’apartat dels negocis del barceloní.

La valoració de Laporta sobre el rendiment esportiu de Piqué

En termes esportius, Laporta ha recalcat, concretament, que “Gerard Piqué ha fet una temporada molt bona. Si no s’arriba a lesionar, la temporada ens hauria anat millor. Entre la seva lesió i la de Pedri González, hem quedat molt minvats. Han quedat perjudicades les nostres aspiracions”. I té raó. Quan al defensa se li van acabar d’agreujar els problemes a l’abductor i per tant quan va haver de donar per acabat el curs, va ser quan va començar la davallada blaugrana.

Laporta avisa al Piqué empresari

Això sí, el president ha estat preguntat per la qüestió més candent: la de la coneguda tasca del jugador fora dels terrenys de joc, escenificada mitjançant, per exemple, els seus negocis amb Luis Rubiales, el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), en el marc del trasllat i l’organització de la Supercopa a l’Aràbia Saudita a canvi d’unes comissions; o la compra del Futbol Club Andorra. I en aquest sentit, el mateix Laporta ha promès que “si en algun moment veiem que hi ha alguna situació que requereix passar al Compliance Officer del club, ho farem”.

Aquesta figura no gaire familiar l’ocupa l’advocat penalista Sergi Atienza. És qui s’encarrega d’implementar i monitorar el Programa d’Ètica i Compliance (compliment, en anglès) d’una empresa. Per tant, Laporta no deixaria passar res a Piqué que pogués afectar el club. Això sí, de moment, el líder barcelonista recorda que “la incompatibilitat encara ens toca de lluny. El barcelonisme de Piqué és incontestable. El que ha fet pel club… Si hi hagués un conflicte d’interessos no hi hauria problema en parlar-ho. El que li està passant [en termes de la Supercopa] és un tema que desconec, que he conegut per la premsa i al qual no vull entrar”.

Previous

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 18 mayo 2022

Lewandowski embogeix al vestidor pel Barça

Next

Deja un comentario