La premsa espanyola torna a provocar Guardiola

| |

És un fet: a Madrid odien Pep Guardiola amb totes les seves forces. Català, independentista, culer i el culpable de fer passar moltes nits de terror als merengues com la del 2-6 de 2009 o el 5-0 de 2010. Tanmateix, amb la seva marxa del Futbol Club Barcelona l’any 2012 el madridisme s’ha anat oblidant a poc a poc de la seva bèstia negra. Ara, però, el tècnic de Santpedor s’ha tornat a creuar al camí dels blancs i s’han obert totes les ferides que no havien cicatritzat mai. Si l’anada de les semifinals de la UEFA Champions League entre el Manchester City i el Reial Madrid ja va venir carregada de polèmica, la tornada no serà menys.

Les provocacions de la premsa madrilenya a Pep Guardiola

En la roda de premsa del dia abans d’aquest enfrontament que tindrà lloc aquest dimecres 4 de maig a l’estadi Santiago Bernabéu, la premsa de Madrid ha tornat a oferir un capítol de provocacions i tracte lamentable a Pep Guardiola. Un dels moments més surrealistes ha arribat quan des de la capital estatal li han començat a preguntar si el seu equip faria el passadís als jugadors merengues per haver guanyat recentment la Lliga. Això és quelcom habitual quan un conjunt guanya un títol abans del final de la competició i en els pròxims partits es reconeixen els seus mèrits, però sempre dins del mateix torneig. Seria del tot inèdit que en una competició europea un equip reconegués els mèrits d’un altre en els seus tornejos locals.

La resposta de Guardiola a la proposta surrealista del passadís del Manchester City al Reial Madrid

Guardiola, totalment sorprès per aquesta proposta marciana, ha dit el següent: “A mi m’incumbeix la Champions, la Lliga no. De la Lliga no tinc res a dir”. La seva cara ho deia tot i tenia clar que això no era res més que una provocació com totes les que ha rebut darrerament per part de la premsa de Madrid, però ell s’ha mantingut serè i no ha entrat al joc. Ara bé, amb aquesta primera resposta, on ja ha quedat tot ben clar, no n’han tingut prou i han continuat insistint que el City hauria de fer el passadís als merengues. Guardiola no ha canviat de versió i ha dit coses com “això en tot cas seria un assumpte de la UEFA” per no donar-los el titular que buscaven.

Guardiola no cau al parany i respon amb la seva millor arma: l’elegància

Finalment, el de Santpedor, visiblement contrariat pel fet que no li paressin de preguntar el mateix, ha tret la seva millor arma, l’elegància, i amb una resposta exemplar ha deixat la premsa de Madrid sense possibilitats de contraatacar: “No entenc que m’estigueu preguntant per la Lliga, quan el partit que hem de jugar és de Champions. El Reial Madrid és campió de Lliga i des del Manchester City, amb el seu portaveu que soc jo mateix, aprofitem per felicitar-los pel títol. Però ara estem parlant de la Champions League, que és una cosa totalment diferent”.

Els altres moments tensos entre Guardiola i la premsa espanyola

Durant les darreres setmanes hi ha hagut diversos enfrontaments entre Guardiola i la premsa espanyola, ja que el City no només s’ha creuat amb el Reial Madrid, sinó que en la ronda anterior ja va jugar contra l’Atlètic a la Champions League. En un primer moment, el de Santpedor es va mostrar cordial, però tant els periodistes com la plantilla matalassera i l’entrenador, el Cholo Simeone, van malinterpretar expressament les paraules de Guardiola. El tècnic català va assegurar que “des de la prehistòria ha estat molt difícil atacar una defensa molt tancada”, però es van manipular aquestes declaracions i es va dir que Guardiola havia acusat l’Atlètic de ser un equip prehistòric.

Posteriorment, quan el Manchester City es va tornar a creuar amb un equip de la capital estatal, aquest cop el Reial Madrid, Guardiola va optar durant l’anada per mostrar-se fred, no dir gairebé res i així evitar manipulacions. Això, però, tampoc no ha agradat a la premsa espanyola, que l’han acusat d’antipàtic i ara s’ha obert aquest nou capítol on l’han intentat provocar. En qualsevol cas i faci el que faci, Guardiola sempre serà un enemic a Madrid, però durant la seva etapa al Barça va dominar el futbol estatal com ningú i, parafrasejant les seves paraules al mateix Santiago Bernabéu, “ell és el puto amo” i per això no el suporten.

Previous

El Vila-real es queda a les portes de la final de Champions

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 4 mayo 2022

Next

Deja un comentario