Guardiola, molt passional durant el Manchester City-Madrid

| |

Pep Guardiola va vibrar de valent durant l’anada de semifinals de la UEFA Champions League que va enfrontar al seu Manchester City amb el Reial Madrid. El català és la bèstia negra de l’equip blanc, i és una de les persones més blaugranes del planeta. Per tant, és evident que viu amb passió aquests partits. Les darreres hores ha transcendit un vídeo del català reaccionant amb molta efervescència a la jugada de Vinicius Jr que va desembocar en el segon dels tres gols madridistes en la nit d’ahir.

La imatge enfoca el tècnic català i el seu homònim madridista, Carlo Ancelotti, des del seu darrere. Al principi, tots dos es miren el partit de peu… fins que arriba una acció decisiva. Vinicius va rebre una pilota en llarg del seu company Ferland Mendy. I per desempallegar-se del seu marcador, Fernandinho, va fer una acció de luxe: una sotana sense tocar la pilota, fent una finta. Això va provocar que el madridista tingués tot el camp per córrer, tenint en compte també que els altres defenses estaven més pendents de Karim Benzema que de qui conduïa la pilota. I precisament aquella sotana va generar un gest molt expressiu del tècnic català.

Tal com s’aprecia en la imatge, un cop Vinicius va driblar Fernandinho, Guardiola va lamentar-se duent-se les mans al cap i, després, llançant-se a terra. En aquella posició va seguir tota la resta de la jugada. Hi va romandre així, fins que el jugador rival va batre el seu porter, Ederson, per a posar el provisional 3-2 al marcador (favorable als citizens).

La protesta de Pep Guardiola al quart àrbitre després del gol de Vinicius

Un cop el gol va pujar al marcador, Guardiola va aixecar-se, va girar-se i va dirigir-se al quart àrbitre. A continuació, li va recriminar quelcom d’unes jugades abans. El català continuava calent perquè dos minuts enrere, l’àrbitre havia concedit erròniament un servei de banda per al Reial Madrid i no per al Manchester City, en una zona força ofensiva. De fet, després d’aquesta decisió, Guardiola ja va protestar i això li va fer veure la targeta groga.

Previous

El Barça s’interessa en Alessio Romagnoli

Éder Militão, l’assenyalat del Madrid contra el City

Next

Deja un comentario