Gavi ja hauria decidit el seu futur

| |

El futbolista del Barça Gavi Páez finalitza el seu contracte l’estiu del 2023. El migcampista encara no ha arribat a cap acord amb la directiva barcelonista per renovar el seu vincle amb l’entitat culer. Per tant, aquest prometedor jugar andalús de tan sols 17 anys podria marxar gratis del FC Barcelona l’any vinent si no arriba a cap acord per allargar la seva estada a la Ciutat Comtal

El diari Sport assegura que Gavi està esperant que el Barça li traslladi una oferta per acordar Aquest mateix mitjà afirma que les conversacions entre ambdues parts per acordar el nou contracte del migcampista amb el club blaugrana van començar al mes de gener. No obstant això, la direcció esportiva va demanar-li a Gavi aturar les negociacions perquè en aquell mes les oficines del FC Barcelona estaven centrades a tancar les diverses incorporacions que va dur a terme al mercat d’hivern. Tres mesos després que les conversacions entre Gavi i el Barça quedessin en stand by, l’Sport informa que no s’ha tornat a produir cap contacte entre ambdues parts tot i que el club blaugrana es va comprometre a traslladar una nova oferta al febrer. 

La intenció de Gavi és continuar al FC Barcelona

Ara bé, el mateix diari explica que el migcampista no està pas molest amb el FC Barcelona tot i que encara no hagi rebut cap més trucada per tractar la seva renovació. L’andalús tindria molt clar que vol continuar al Barça i hauria rebutjat ofertes econòmicament importants perquè el seu únic objectiu és triomfar a la Ciutat Comtal. Ara mateix, Gavi estaria molt satisfet amb el seu rol al club blaugrana i consideraria que Xavi Hernández pot ajudar-lo a explotar tot el seu potencial. Aquest jugador s’ha convertit en una peça clau als esquemes de l’equip blaugrana tot i la seva joventut. Bona prova d’això és que ha disputat 36 partits durant aquesta temporada en els quals ha marcat dos gols i ha repartit quatre assistències. Per tant, ara mateix no tindria cap mena d’interès a sortir del Barça.

Previous

O rublo ruso revalorízase a respecto do comezo da invasión a Ucraína

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 10 abril 2022

Next

Deja un comentario