El Manchester City podria ser sancionat per la invasió russa

| |

El Manchester City, entrenat pel tècnic català Pep Guardiola, podria córrer el mateix destí que el Chelsea londinenc i veure’s greument afectat per la invasió russa a Ucraïna. El govern britànic ha posat el focus en el xeic, primer ministre dels Emirats Àrabs Units i propietari del City, Mansour bin Zayed Al Nahyan, a qui culpen de “no estar contribuint a la pau” per haver-se reunit amb el president sirià Bassar al-Asaad, considerat aliat de Vladimir Putin. El diputat gal·lès de la Cambra dels Comuns Chris Bryant ha dit el següent, referint-se a Mansour: “Hi ha hagut una matança bàrbara i sostinguda a Síria, codirigida per al-Assad i ara Putin està fent la mateixa guerra d’agressió contra Ucraïna i ara hi ha gent que vol reunir-se amb ells?”. Per això consideren que no és una persona digna de posseir un club de la Premier League.

Això suposaria un greuge importantíssim per al City, que actualment és un dels equips més en forma del món i que és considerat un dels favorits per guanyar la UEFA Champions League d’aquesta temporada, on ja es troben als quarts de final. El treball dels darrers anys de Guardiola ha donat forma a un grup de cromos caríssims que des de feia temps no acabava de rutllar perquè no tenia un projecte clar darrere. En canvi, amb el de Santpedor a la banqueta, els citizens han guanyat diverses Premier Leagues, han arribat a una final de la Champions i cada any aspiren a tot.

Les sancions imposades al Chelsea de Roman Abramóvitx

Cal recordar que les sancions imposades al Chelsea provenen de la relació estreta del seu propietari, Roman Abramóvitx, amb Vladimir Putin. Al club londinenc se li ha prohibit fitxar, renovar o vendre jugadors fins a nova ordre, de la mateixa manera que no pot fer cap mena de despesa o ingrès econòmics, com ara vendre entrades i abonaments o pagar viatges, i només se’ls permet pagar els sous dels seus treballadors, futbolistes inclosos. A més a més, el govern britànic també es planteja la possibilitat de fer jugar el Chelsea a porta tancada.

Previous

El Barça publica un vídeo que insinua la retirada de Piqué

Rusia pide organizar la próxima Eurocopa

Next

Deja un comentario