El Barça s’interessa en Alessio Romagnoli

| |

El Futbol Club Barcelona estaria negociant amb el defensa central italià Alessio Romagnoli per tal d’incorporar-lo de cara a la temporada vinent. Així ho explica el diari As, que assegura que el director de l’Àrea de Futbol blaugrana, Mateu Alemany, estaria portant personalment aquest cas. Romagnoli, de vint-i-set anys i actual jugador del Milan, finalitza contracte el pròxim mes de juny, així que arribaria de forma gratuïta. El seu valor de mercat és de vint milions d’euros, així que el Barça podria aprofitar el fet que acabi contracte per executar una operació que seria molt positiva en termes econòmics.

Alessio Romagnoli, l’enèsim defensa central

Ara bé, no deixa de ser un nom molt sorprenent, ja que el Barça ja ha tancat el fitxatge d’Andreas Christensen, defensa central danès del Chelsea, qui també arribarà de forma gratuïta. Així doncs, el club blaugrana estaria incorporant dos jugadors per a l’eix de la defensa, quan ja hi ha peces molt fixes com Ronald Araujo, que acaba de renovar, Eric Garcia, que és una aposta de present i de futur, i Gerard Piqué. Això, doncs, podria indicar que el Barça és conscient que la retirada de Piqué és molt a prop i que per això necessita un relleu.

D’altra banda, el fet que el Barça estigui buscant un nou central indica que els tres que estan a la rampa de sortida, Clément Lenglet, Samuel Umtiti i Óscar Mingueza, tenen la porta més oberta que mai. Tots ells tenen contracte vigent amb l’entitat blaugrana, però a la vegada són conscients que els serà molt difícil tenir minuts, ja que actualment tampoc no n’estan tenint, així que podrien accedir a acceptar una sortida. Això, a més a més, serviria per alleugerir la massa salarial, cosa que és un dels grans objectius del Barça de cara a l’estiu vinent.

Previous

Benzema ha marcado dos goles contra el City

Guardiola, molt passional durant el Manchester City-Madrid

Next

Deja un comentario