El Barça publica un vídeo que insinua la retirada de Piqué

| |

El Futbol Club Barcelona ha compartit un vídeo molt misteriós a les seves xarxes socials que ha encès les alarmes de molts aficionats, els quals han interpretat les imatges com una mena d’anunci d’una possible retirada del central català Gerard Piqué. El vídeo es titula “Una vida de blaugrana” i es tracta d’un homenatge que es farà a la figura del defensa blaugrana i que es podrà veure a partir d’aquest divendres, dia 25 de març. En cap moment es parla d’una retirada en les imatges compartides, però sí que hi ha un cert to de final d’etapa, ja que apareixen persones molt importants a la vida de Piqué, com per exemple la seva mare, qui li diu que “has gaudit de meravellosos moments en el decurs de la teva carrera esportiva amb el Barça”. També apareixen Carles Puyol, els seus fills o la seva dona, Shakira.

El vídeo que ha fet saltar totes les alarmes

El propòsit d’aquest vídeo es pot deure a diversos motius. Per una banda, Piqué fa pocs dies que ha assolit la xifra de 600 partits oficials amb la samarreta del Barça, així que senzillament podria ser un homenatge a la seva trajectòria, ara que ha arribat a aquest número rodó i espectacular. D’altra banda, però, Piqué no ha descartat mai l’opció de retirar-se al final d’aquesta temporada, així que també hi podria haver un anunci que anés en aquesta direcció o potser en comunicar que el curs vinent serà el seu últim, per pensar en un exemple.

Sigui com sigui, molts dels aficionats que han vist les imatges ho han tingut claríssim i han advertit a les xarxes socials que ho entenen com una mena de senyal que fa pensar de forma clara en la seva retirada. La sensació general és de por i pena, tot i que no hi ha absolutament res confirmat. No obstant això, en pocs minuts ha reunit centenars de respostes i piulades citades en les quals moltíssims culers expressen el seu pànic per aquesta possibilitat de la retirada, ara que Piqué es troba en un moment molt dolç i està jugant a un gran nivell.

Previous

El periodista Pablo González, acusado de ser un espía ruso, seguirá en…

El Manchester City podria ser sancionat per la invasió russa

Next

Deja un comentario