Critiquen Umtiti per un gest seu amb un aficionat

| |

Samuel Umtiti ha tingut diversos incidents els darrers anys amb joves que han acudit a la rodalia de la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant els entrenaments del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona. El francès no suporta que li toquin el cotxe els aficionats que volen aconseguir un autògraf seu. I darrerament ha transcendit una imatge que precisament ensenya com un nen petit fa cops al vidre de la seva finestra, mentre el jugador té el cotxe immobilitzat, per cridar la seva atenció. I no només ha aconseguit cridar la seva atenció: també ha aconseguit fer-lo enfadar.

Aquesta imatge ha causat controvèrsia. Si bé és normal enfadar-se quan a un li toquen el cotxe, i més tenint en compte que no és el primer cop que passa, hi ha qui ha condemnat l’acció, en tractar-se d’un infant. El mateix usuari que ha compartit el vídeo, el periodista d’ESPN Moi Llorens, cataloga l’acció com a “lamentable”. “Respondre un nen així, perquè pica la porta del teu cotxe. Terrible. Aquests gestos també van en el multimilionari sou que et paga el Barça”.

No és la primera vegada, doncs, que el campió del món té incidents amb aficionats a la sortida de la ciutat esportiva. A finals de l’any 2021, uns aficionats van detenir-se davant del seu cotxe, impossibilitant que pogués seguir en marxa. A més, un d’ells va pujar uns segons al seu capó, i aquest fet va enfadar tant Umtiti que va fer que baixés del cotxe per demanar explicacions, tot recordant a l’aficionat en qüestió que si ell no ha pagat el cotxe, no pot tocar-lo, i demanant-li “respecte”.

També aquesta temporada, però uns mesos abans, va transcendir una altra imatge del defensa i el seu cotxe. En aquesta ocasió, no s’aprecia què va passar abans, i què el va fer abandonar per uns instants el seu vehicle. Això sí, es veu com el jugador busca uns aficionats que escapen quan veuen la seva figura.

Aquest curs, com els últims, Umtiti s’ha acostumat més a protagonitzar notícies extraesportives que notícies relatives al seu rendiment futbolístic. L’exjugador de l’Olympique de Lió va aterrar a Can Barça amb un gran nivell, i en les seves dues temporades, les 2016/2017 i 2017/2018, es va consolidar com un dels grans centrals del món. Però a partir del Mundial de Rússia del 2018, a causa dels seus greus problemes físics, la seva participació amb el Barça va caure en picat. I aquest curs ha jugat només un partit: contra l’Osasuna, en un dels primers partits de Xavi Hernández a la banqueta.

Previous

Castigan con severidad al árbitro del Sevilla-Madrid

Horóscopo Hoy: Predicción para el día 20 abril 2022

Next

Deja un comentario