César Azpilicueta renova amb el Chelsea

| |

El Chelsea ha renovat de forma automàtica el seu capità, César Azpilicueta, després que aquest hagi complert el requisit de partits mínims jugats d’una clàusula del seu contracte, segons ha informat Sky Sports. Aquesta notícia afecta de ple el Futbol Club Barcelona, que havia arribat a un acord amb el mateix futbolista per incorporar-lo a partir de la temporada vinent. Tanmateix, el Chelsea, que des de l’esclat de la invasió russa a Ucraïna no pot fitxar, vendre o renovar jugadors per l’amistat del seu propietari, Roman Abramóvitx, amb Vladimir Putin, ha activat l’única opció que tenia per allargar el contracte d’un dels seus futbolistes que podia marxar gratuïtament el pròxim estiu.

Antonio Rüdiger, alternativa del Barça a César Azpilicueta

Aquesta notícia arriba el mateix dia en què Mateu Alemany, director de l’Àrea de Futbol del Barça, i Jordi Cruyff, secretari tècnic del club, han estat enxampats negociant amb el representant d’Antonio Rüdiger. Es tracta d’un defensa central alemany, també del Chelsea, que també finalitza contracte aquest 2022. Ara s’entén que l’entitat blaugrana ja donava l’opció d’Azpilicueta per perduda i que per això està buscant-li una alternativa en el mercat de fitxatges. Cal recordar que un altre central del Chelsea, Andreas Christensen, ja ha signat un contracte amb el Barça de cara a la temporada vinent.

Si Rüdiger acaba arribant al Barça, el club blaugrana tindrà un overbooking de defenses centrals. A ell i a Christensen se’ls hi han d’afegir els noms de Gerard Piqué, Ronald Araujo, Eric Garcia, Clément Lenglet, Samuel Umtiti i Óscar Mingueza. Vuit jugadors per a dues posicions és una xifra exagerada, així que n’hauran de marxar uns tres com a mínim. Lenglet, Umtiti i Mingueza són els que tenen més números, però cal saber què passa amb la renovació d’Araujo i amb una possible retirada de Piqué.

Previous

Los salarios de los jugadores mejor pagados de Europa

El Kun Agüero medita volver a jugar al fútbol

Next

Deja un comentario