Ansu Fati ja hauria decidit quin camí seguirà en la seva recuperació

| |

Després d’una nova lesió greu d’Ansu Fati i del dolor i la tristesa que aquesta ha comportat, toca pensar en fred. Toca reflexionar amb molta cura sobre què es farà. El guineà i el seu entorn tenen ara dos camins a seguir: si recuperar-se de la lesió de manera conservadora, o si passar pel quiròfan. Avui han tingut una reunió el futbolista, el seu pare, el seu agent, Jorge Mendes; el cos tècnic i els metges del club. Si bé no han pres encara cap decisió, a hores d’ara, i segons TV3, Ansu Fati prefereix la recuperació conservadora.

Cal recordar que després de la seva primera greu lesió, en l’inici de la primera temporada de Ronald Koeman a la banqueta, Ansu Fati va acabar operant-se fins a quatre vegades. En la quarta i definitiva operació, de fet, l’internacional amb Espanya, aconsellat per Jorge Mendes, va optar per posar-se en mans del metge de la Selecció Portuguesa de futbol masculí, José Carlos Noronha. I va ser la definitiva. Va fer-ho a finals de la primavera passada, i a l’estiu ja estava recuperat.

Ara, però, Ansu Fati s’estima més dur un tractament conservador. Si bé hauria d’estar només 10 setmanes de baixa, es jugaria una possible recaiguda en el futur. En canvi, els metges han recomanat el crack del Barça que es decanti per l’opció d’operar-se i, si bé això faria que el jove futbolista es perdés el que resta de temporada, a llarg termini seria més segur.

Ansu Fati va compartir ahir a les xarxes un comunicat al qual transmetia que “per desgràcia m’està tocant viure la pitjor part del futbol, però mai em rendiré. Moltes gràcies pels vostres missatges de suport i afecte”. D’altra banda, Xavi Hernández va comunicar dissabte que “Ansu Fati està molt afectat. És una situació difícil”, tot recordant que “traçarem un pla de recuperació”. La decisió d’Ansu Fati és imminent.

Previous

García Pimienta se lleva la palma y encuentra un nuevo destino

Hamraoui vuelve a jugar y la mujer de Abidal se jode de ella públicamente

Next

Deja un comentario